Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Samen aan de slag

Zoek je ICT’ers en wil je ook een steentje bijdragen aan het inclusiever maken van de arbeidsmarkt? Dan gaan we graag eens met je koffie drinken. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste samenwerkingspartners die onze missie delen!

Waarom samenwerken?

 • 1

  Stap 1
  Kennismaken

  We zijn benieuwd wie je bent en wat jouw bedrijf kenmerkt. Andersom wil je vast ook dingen van ons weten.

 • 2

  Stap 2
  Samenwerkingsvorm

  Om te kijken hoe we zouden kunnen samenwerken, willen we graag het DNA van jouw bedrijf achterhalen. Dit is belangrijk, omdat we zo het best kunnen bepalen waarover een kandidaat moet beschikken om bij jouw bedrijf aan de slag te kunnen.

 • 3

  Stap 3
  Voorstellen kandidaten

  Wij zoeken kandidaten die bij jouw bedrijf passen en stellen hen aan je voor, zodat je zelf niet op zoek hoeft.

 • 4

  Stap 4
  Contact leggen

  Je maakt kennis met de beste kandidaat. Bij een wederzijdse klik kan de sollicitatieprocedure starten.

 • 5

  Stap 5
  Match found!

  De kandidaat gaat als Junior Webdeveloper aan de slag bij jouw bedrijf! Hier kan hij/zij zich verder ontwikkelen naar wat jouw bedrijf nodig heeft. De samenwerking met CodeGorilla stopt bij een plaatsing niet, we houden altijd een vinger aan de pols en bieden ook na de indiensttreding nog maatwerk in coaching en begeleiding.

Junior web developer

Als je een CodeGorilla in dienst neemt, heeft deze onze Basecamp en onze Bootcamp succesvol doorlopen. Dit betekent dat hij of zij de basisvaardigheden van front-end en back-end development bezit. Concreet betekent dit dat hij/zij kan werken met:

HTML, CSS, JavaScript, VueJS, GIT version control, (Cloud) deployment, PHP, Laravel, MySQL, Linux, Object Oriented, Programming, Model View Controller.

Enthousiast geworden?

Spreekt onze missie je aan en wil je samenwerken? Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld de begeleiding gaan we graag in gesprek. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!