Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Welke 21st century skills leer je?

Naast het uitgebreide lesprogramma rondom het programmeren, helpen we je vaardigheden te ontwikkelen die bijdragen aan je persoonlijke groei.

Mark Goos

Operationeel manager
1 jaar geleden

Als je je aanmeldt voor de Bootcamp, zijn o.a. de volgende trainingen inbegrepen. Het doel is jou zelfverzekerd het sollicitatieproces in te laten gaan en jezelf beter te leren kennen.

 • Training ‘Herken en verbeter je kernkwaliteiten’
  In deze training leer je wat jouw vier grootste kernkwaliteiten zijn, welke valkuilen daarbij horen en wat je kunt doen om deze kwaliteiten nog beter in te zetten. Met andere woorden: hierna weet je wat jou uniek maakt. Die zelfkennis draagt bij aan je zelfvertrouwen, geeft een gevoel van trots en zorgt dat je in staat bent jezelf bewust verder te ontwikkelen. 

 • Training ‘Onderbouw je kernkwaliteiten’
  In deze training leer je je kernkwaliteiten concreet te onderbouwen met pakkende voorbeelden, aan de hand van de STARR-methode. Dit geeft je een voorsprong als je straks gaat solliciteren. Ook leer je vertellen over je verbeterpunten, waaruit blijkt dat je bewust bezig bent met je ontwikkeling. 

 • Training ‘Verkoop jezelf met een pitch’
  In deze training leer je hoe je jezelf kan verkopen door te pitchen. Je zorgt in feite dat anderen nieuwsgierig worden naar jou. Je leert welke stappen belangrijk zijn in je verhaal en hoe je focus kunt aanbrengen. Ook leer je over de invloed van non-verbale communicatie op presentatie en hoe je deze in kunt zetten voor een verpletterende eerste indruk.

 • Training ‘Solliciteer met resultaat’
  In deze training leer je solliciteren. We oefenen gesprekken voor vacatures waar jij daadwerkelijk op zou willen solliciteren. Alle elementen die je tot nu toe hebt geleerd, komen samen. Jij weet wat je komt brengen en kan uitleggen wat jou uniek maakt. Zo ben je goed voorbereid op het echte gesprek en zie je met vertrouwen je nieuwe baan tegemoet!

Naast social skill-trainingen krijg je ook trainingen die het werken als programmeur makkelijker maken. Zo werken we vaak in sprints volgens de Scrummethode en leer je werken met Github.

 • Training Scrummethodiek
  In deze training leer je wat scrum is, welke rollen er in een scrumteam zitten en hoe die samenwerken. We bekijken het scrumproces vanuit elke hoek en door middel van opdrachten ervaar je de handigheid van scrummethodiek. Na deze training weet je wie er allemaal in een scrumteam zitten, hoe het proces verloopt en kan je in een stand-up goed vertellen waar je focus ligt.

 • Training Git
  In deze training leer je wat versiebeheer is, hoe je ermee kan werken en waarom het nuttig is. Het gebruik van Git gaat ervoor zorgen dat jij in een team aan projecten kan werken en nieuwe features kan ontwikkelen met behulp van branching. Tijdens de bootcamp zal je al je projecten en opdrachten op GitHub zetten, waardoor je al een mooi portfolio opbouwt.

Heb je interesse in webdevelopment en klinken bovenstaande onderwerpen ook als zaken waar jij graag aan wilt werken? Meld je dan aan voor de gratis online voorlichting!

Meer updates

Weer een bootcamp voltooid

Een nieuwe lichting CodeGorilla’s is een feit! Eind 2020 startten 24 deelnemers vol enthousiasme met de basecamp in Groningen.