Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Weer een bootcamp voltooid

Een nieuwe lichting CodeGorilla’s is een feit! Eind 2020 startten 24 deelnemers vol enthousiasme met de basecamp in Groningen.

Diem Do

Oprichtster
10 maanden geleden

Gedurende de afgelopen maanden leerden ze alle basisskills van webdevelopment, waardoor ze zich nu Junior Webdeveloper mogen noemen. Ook werkten ze aan hun zogenaamde soft skills; vaardigheden die je nodig hebt om goed bij de nieuwe werkgever aan de slag te kunnen. Ze staan te popelen om aan de slag te gaan en zijn nu dus druk aan het solliciteren. We kunnen niet wachten ze allemaal aan het werk te zien!

Vrouwen weten CodeGorilla steeds beter te vinden

Zodra er een groep Gorilla’s uitvliegt, is er plek voor nieuwe, gemotiveerde deelnemers. De bootcamp is net weer van start gegaan en we zijn blij om te vermelden dat er dit keer een behoorlijk aantal vrouwen bij is! De IT is voor iedereen, en zo komen we dichterbij een sector die de maatschappij weerspiegelt.

Geïnspireerd?

Ben je zelf benieuwd of omscholing tot IT’er iets voor je is? Of zoek je nog versterking voor jouw bedrijf? Neem dan contact op!

Meer updates

Wees niet bang om aan iets nieuws te beginnen

Nart Ibrahem is 44 jaar, komt uit Syrië, woont sinds 2014 in Nederland en heeft een prachtig gezin met twee dochters en een zoon. Eind maart 2021 rondde hij de Bootcamp af en nu werkt hij alweer ruim een halfjaar bij beeproger, een bedrijf dat maatwerk software levert. En hoewel het Nart nu voor de wind gaat, heeft hij er keihard voor gewerkt. Hij is dan ook een inspiratiebron voor ons en iedereen die iets wil bereiken in het leven.