Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

CodeGorilla groeit: bekijk onze vacatures!

Uit de kluiten gewassen, de spuigaten uit, als kool, exponentieel… We groeien en iedereen mag het weten. Een beetje borstklopperij op z’n tijd kan geen kwaad, want hoe meer enthousiast personeel zich achter onze missie schaart: hoe sneller de ICT-sector inclusief wordt!

Diem Do

Oprichtster
6 maanden geleden

Tech coaches, uitstroombegeleiders, projectmanagers en een CTO gezocht!

Voor onze programmeerbootcamps zijn veel enthousiaste kandidaten, die we ook het liefst allemaal aan een baan als webdeveloper helpen. Om ons uitstroompercentage van 98% te waarborgen (of zelfs te verhogen ;)), hebben we de allerbeste mensen nodig. Ben jij of ken jij iemand die zich herkent in een van onderstaande vacatures? Schroom niet en klim in de pen!

Het betreft allemaal functies van 1 FTE (40 uur)

Bekijk vacature voor Projectmanager (Groningen HQ)
Bekijk vacature voor Chief Technical Officer (Groningen HQ)
Bekijk vacature voor Tech Coach Webdevelopment (Full Stack) (Groningen HQ)
Bekijk vacature voor Tech Coach Webdevelopment (Full Stack) (Apeldoorn)
Bekijk vacature voor Uitstroombegeleider (Apeldoorn)

Meer updates

Wees niet bang om aan iets nieuws te beginnen

Nart Ibrahem is 44 jaar, komt uit Syrië, woont sinds 2014 in Nederland en heeft een prachtig gezin met twee dochters en een zoon. Eind maart 2021 rondde hij de Bootcamp af en nu werkt hij alweer ruim een halfjaar bij beeproger, een bedrijf dat maatwerk software levert. En hoewel het Nart nu voor de wind gaat, heeft hij er keihard voor gewerkt. Hij is dan ook een inspiratiebron voor ons en iedereen die iets wil bereiken in het leven.