Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik vind het leuk vraagstukken en puzzels op te lossen.’

Siemen Stapel

Beschikbaar voor werk 🎓 Afgestudeerd

Siemen is 31 jaar en komt uit Groningen. Hij rondde ICT af op het mbo en ging daarna aan de slag als computerwinkelmedewerker, waar hij advies gaf en regelmatig reparaties deed. Later werd hij helpdeskmedewerker bij een telecombedrijf. Zijn voorkeur gaat uit naar front end development, omdat hij daar op dit moment meer vanaf weet. Zijn talen: HTML, CSS en Laravel.

Een vriendelijk en bemiddelend persoon

Sinds een paar jaar leeft Siemen veel gezonder dan hij eerst deed. Ook rondde hij de HAVO versneld af door jaar 4 en 5 in één jaar te doen. Hij is erg trots op beide prestaties. In zijn vrije tijd doet hij graag aan kickboksen. Communiceren gaat hem makkelijk af. Hij is toegankelijk, geeft makkelijk zijn mening en doet dit op zo’n manier dat niemand zich aangevallen voelt. Hij werkt efficiënt en komt goed tot de kern van problemen, doordat hij zorgvuldig luistert en altijd meerdere perspectieven hanteert. Dit maakt ook dat de rol van bemiddelaar hem goed past.

Geduld loont

Siemen wil graag projecten opstarten met klanten, in een bedrijf waar hij zijn ei kwijt kan en zich kan blijven ontwikkelen. Hij is geduldig en houdt ervan vraagstukken en puzzels op te lossen. In zijn toekomstige werkplek hoopt hij mensen te treffen met wie hij goed kan samenwerken en die hem verder willen brengen. Hij heeft in korte tijd al veel geleerd en ziet dit als voorbode van succes: stel je voor wat hij in een jaar tijd bij een specifiek bedrijf kan leren!

Alle gorilla's uit 'Afgestudeerd'

Afgestudeerd

🦍 12 leden 🎓 Afgestudeerd