Schrijf je in voor de bootcamp Groningen

Als je een bijstandsuitkering ontvangt bij de gemeente Groningen dan is een mogelijkheid dat de bootcamp volledig vergoed wordt door de gemeente Groningen. We zullen bij de gemeente gaan checken of jij hiervoor in aanmerking komt. Je krijgt op 25 september een mail met instructies over de introductieweek. Mocht je geen bijstandsuitkering van de gemeente Groningen ontvangen, dan zijn er twee opties wat betreft financiering:

- Bij WW-uitkering: financiering met toestemming van klantmanager UWV, neem als je bezig bent met het krijgen van toestemming of toestemming hebt gekregen van het UWV contact op via info@codegorilla.nl

- Eigen financiering, neem contact op via info@codegorilla.nl voor een afspraak met betrekking tot de eigen financiering van de bootcamp. Als dit geen opties zijn verzoeken wij je om je zo spoedig mogelijk af te melden voor de bootcamp door een reactie op deze mail of een mail naar info@codegorilla.nl

De startdatum is op 30 september 2019 om 9:00.

Dan start de selectieprocedure en deze is in de vorm van een introductieweek waar jij kan kijken of webdevelopment iets voor jou is en wij kunnen kijken of wij een mogelijkheid zien om je succesvol op te leiden. Voorbereiding voor deze introductieweek is niet verplicht, maar wel verstandig.

Locatie bootcamp Groningen

MyOffice Groningen Stadspark
Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Wil je de bootcamp zelf financieren of heb je akkoord van je UWV contactpersoon gekregen? Neem dan per email contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.