Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Welke 21st century skills leer je?

Naast het uitgebreide lesprogramma rondom het programmeren, helpen we je vaardigheden te ontwikkelen die bijdragen aan je persoonlijke groei.

Mark Goos

Operationeel manager
4 maanden geleden

Als je je aanmeldt voor de Bootcamp, zijn o.a. de volgende trainingen inbegrepen. Het doel is jou zelfverzekerd het sollicitatieproces in te laten gaan en jezelf beter te leren kennen.

 • Training ‘Herken en verbeter je kernkwaliteiten’
  In deze training leer je wat jouw vier grootste kernkwaliteiten zijn, welke valkuilen daarbij horen en wat je kunt doen om deze kwaliteiten nog beter in te zetten. Met andere woorden: hierna weet je wat jou uniek maakt. Die zelfkennis draagt bij aan je zelfvertrouwen, geeft een gevoel van trots en zorgt dat je in staat bent jezelf bewust verder te ontwikkelen. 

 • Training ‘Onderbouw je kernkwaliteiten’
  In deze training leer je je kernkwaliteiten concreet te onderbouwen met pakkende voorbeelden, aan de hand van de STARR-methode. Dit geeft je een voorsprong als je straks gaat solliciteren. Ook leer je vertellen over je verbeterpunten, waaruit blijkt dat je bewust bezig bent met je ontwikkeling. 

 • Training ‘Verkoop jezelf met een pitch’
  In deze training leer je hoe je jezelf kan verkopen door te pitchen. Je zorgt in feite dat anderen nieuwsgierig worden naar jou. Je leert welke stappen belangrijk zijn in je verhaal en hoe je focus kunt aanbrengen. Ook leer je over de invloed van non-verbale communicatie op presentatie en hoe je deze in kunt zetten voor een verpletterende eerste indruk.

 • Training ‘Solliciteer met resultaat’
  In deze training leer je solliciteren. We oefenen gesprekken voor vacatures waar jij daadwerkelijk op zou willen solliciteren. Alle elementen die je tot nu toe hebt geleerd, komen samen. Jij weet wat je komt brengen en kan uitleggen wat jou uniek maakt. Zo ben je goed voorbereid op het echte gesprek en zie je met vertrouwen je nieuwe baan tegemoet!

Heb je interesse in webdevelopment en klinken bovenstaande onderwerpen ook als zaken waar jij graag aan wilt werken? Meld je dan aan!

Meer nieuws

Wees niet bang om aan iets nieuws te beginnen

Nart Ibrahem is 44 jaar, komt uit Syrië, woont sinds 2014 in Nederland en heeft een prachtig gezin met twee dochters en een zoon. Eind maart 2021 rondde hij de Bootcamp af en nu werkt hij alweer ruim een halfjaar bij beeproger, een bedrijf dat maatwerk software levert. En hoewel het Nart nu voor de wind gaat, heeft hij er keihard voor gewerkt. Hij is dan ook een inspiratiebron voor ons en iedereen die iets wil bereiken in het leven.