Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Als je mij iets vraagt, loop ik de kantjes er niet vanaf.‘

Wouter Voogt

Werkt bij Harvest Digital 🎓 Afgestudeerd

Wouter is 27 en woont in Groningen. Hij studeerde bedrijfskunde aan de universiteit, maar kwam erachter dat zijn interesse daar toch niet lag als het ging om zijn carrière. Tijdens de bootcamp van CodeGorilla ontdekte hij dat back end development bij hem past. Wat hem hierin aantrekt, is het signaleren en efficiënt oplossen van problemen. Zijn talen: PHP, HTML, CSS, JavaScript, NodeJS, MySQL en MongoDB.

Behulpzaam en snel van begrip

Zijn werkervaring speelt zich af in verschillende magazijnen, waar hij als orderpicker hard leerde werken. Daarna was hij een jaar bezorger van maaltijdpakketten. Het klantcontact dat daarbij hoorde sprak hem aan. Hij is trots dat hij het heeft aangedurfd een nieuwe opleiding te volgen en ontdekte dat het programmeren hem op een gezonde manier uitdaagt. Hij heeft in korte tijd veel geleerd en probeert altijd te snappen wat hij doet. Dat maakt dat hij snel leert en het bovendien goed kan uitleggen aan anderen.

Al lerend problemen oplossen

Wouter komt het liefst op een informele werkvloer terecht, waar hij alle ruimte heeft zichzelf verder te ontwikkelen en te blijven leren als back end developer. Neem je Wouter op sleeptouw, dan is de kans groot dat hij je uiteindelijk inhaalt. Hij is leergierig en wil al doende problemen oplossen. Zodra hij klaar is met de bootcamp breidt hij zijn portfolio verder uit en gaat hij solliciteren. Al verkoopt zijn portfolio zichzelf waarschijnlijk!

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd