Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik wil graag gebruiksvriendelijke websites en webshops maken.’

Tahani Alhammad

Werkt bij Dealer4Dealer 🎓 Afgestudeerd

Tahani Alhammad woont in Groningen en komt oorspronkelijk uit Irak, waar ze computer engineer was. Bestond haar werk daar voornamelijk uit onderzoek naar o.a. netwerkapparaten, inmiddels weet ze dat ze de kant van front end developer op wil. Hoewel haar passie daar ligt, heeft ze ook interesse in de back end-kant van programmeren. Ze beschrijft haar CodeGorilla-avontuur als een van de tofste dingen die ze ooit heeft gedaan. Haar talen: HTML5/CSS3, SASS, Bootstrap, JS, NodeJS, Express, EJS, JSON, Mongoose, MongoDB, PHP, MySQL en Laravel.

Een snelle leerling

Tahani leert snel nieuwe dingen, maar stopt pas als ze echt tevreden is. Ze is een doorzetter en past zich makkelijk aan. Dit merkt ze aan het feit dat ze zes jaar geleden vanuit Irak naar Nederland kwam en zichzelf het doel stelde om als front end developer aan de slag te gaan. Met haar gevoel voor verantwoordelijkheid en oog voor gebruiksvriendelijkheid onderscheidt ze zich van andere developers. Ze leerde zichzelf allerlei skills aan en kon deze toepassen in het vrijwilligerswerk dat ze deed voor stichting Femina. Bij CodeGorilla bouwde ze haar kennis en techniek verder uit, waar ze erg trots op is.

Een veelzijdige creatieveling

Een programmeur die van twee walletjes eet: ideaal! Met de kennis en beheersing van meerdere programmeertalen, én met oog voor wat mooi en gebruiksvriendelijk is, haal je als werkgever met Tahani een multitalent in huis. Ook heeft ze ervaring met werken in Github en Linux. Hoewel haar voorkeur uitgaat naar een rol als front end developer, wil ze haar back end-skills blijven bijspijkeren.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd