Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik wil steeds beter worden en het liefst eindeloos leren.’

Ruud Hermans

Werkt bij Harvest Digital 🎓 Afgestudeerd

Ruud is 36 en studeerde in 2020 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf het moment dat hij de bootcamp begon, wist hij het zeker: hij zou back end developer worden. Hoewel zijn achtergrond zich afspeelt in geschiedenis, interesseerde het programmeren hem altijd al. Hij heeft dan ook enige ervaring als webdeveloper. Zijn talen: PHP, HTML, CSS, JavaScript, Laravel en NodeJS.

Een praktische analyticus

Misschien wel de perfecte match: een analytisch én praktisch persoon. Tijdens zijn studie leerde hij analytisch denken, maar toen hij bij een klein IT-bedrijf begon als allround-medewerker, werd zijn praktische aanpakkersmentaliteit op de proef gesteld. Dit ging hem goed af. Hij deed van alles: van webdesign tot administratieve ondersteuning en van klantcontact tot assisteren bij de bedrijfsorganisatie.

Doorzetter

Hoewel hij geen makkelijke tijd had, presteerde hij het om zijn studie succesvol af te ronden. Iets dat getuigt van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. In combinatie met eigenschappen als leergierig zijn en openstaan voor een uitdaging, maakt hem dit tot een IT’er met enorm veel potentie. Puzzels oplossen, nadenken en tot het beste antwoord komen maken hem blij en houden hem scherp. Dit betekent niet dat hij het liefst in zijn eentje opereert: hij weet dingen goed uit te leggen en ziet de meerwaarde, het nut én het plezier van samenwerken.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd