Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

'Ik ben op zoek naar een baan waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen als developer.'

Roland Hut

Java Developer 🎓 Afgestudeerd

Roland is een analytische duizendpoot en ook nog eens heel bescheiden. Als hij niet druk is met programmeren, is hij graag aan het zeilen of gamen. In de afgelopen jaren is hij bezig geweest met de studie bio informatica aan de hanzehogeschool. Door Corona kwam hij thuis te zitten en dit beviel hem niet goed. Toen besloot hij de switch naar coderen te maken. Zijn talen: HTML | MySQL | Java Script | Python | Java

Structuur en humoristisch

Die switch maak je natuurlijk niet zomaar. Het is dan ook iets waar Roland trots op is. Hij ontwikkelt zich snel en heeft al een duidelijke voorkeur voor back end development. Hij houdt ervan zich vast te bijten in een probleem en continu te blijven doorleren. Bovendien levert programmeren hem structuur op, iets wat hij nodig heeft. Net zoals humor, trouwens. Hij vind het belangrijk om te kunnen lachen met collega’s. Tegelijk weet hij ook wanneer hij zich professioneel moet opstellen en er gewerkt moet worden.

Zich nuttig willen maken

Op korte termijn zou Roland graag een baan vinden om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen als programmeur. Op lange termijn gaat het erom dat hij zich veel nuttiger voelt als hij werk heeft. Uiteindelijk wil hij zijn bijdrage kunnen leveren op grotere schaal. Werken als programmeur zou hem een doel kunnen geven en de komende tijd richt hij zich dan ook op het beter worden als programmeur.

Alle gorilla's uit 'Codegorilla Team'

Codegorilla Team

🦍 15 leden 🔥 Kernteam