Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik ben gedreven goed werk te leveren.’

Nart Ibrahem

Werkt bij beeproger 🎓 Afgestudeerd

Nart is 43 jaar en woont met zijn gezin in Groningen. Al van jongs af aan is hij geïnteresseerd in computers en software. Programmeren begon als hobby, maar dankzij de bootcamp kan hij nu van die hobby zijn werk maken. Hij deed al ervaring op als front end developer en designer, maar zijn voorkeur gaat nu toch uit naar back end development. Zijn talen: PHP, MySQL, Laravel, JavaScript, HTML/CSS, Bootstrap, OOP, NodeJS en MongoDB.

Een harde werker op wie je kunt rekenen

Nart komt oorspronkelijk uit Syrië en was enige tijd tolk en vertaler Arabisch in Den Haag. Eenmaal in Groningen ging hij als vrijwilliger aan de slag bij een ontwerpstudio, terwijl hij zijn Nederlands optimaliseerde aan de universiteit. Hij deed veel aan zelfstudie met behulp van online cursussen. Een van zijn sterke kanten is dan ook dat hij een harde werker is, die graag dingen op tijd af heeft. Zijn doel is zichzelf altijd te blijven ontwikkelen en zich te profileren als professionele en eerlijke collega. Ook is hij in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat zowel in teamverband als bij zelfstandige klussen goed van pas komt.

Communicatief en sociaal

Nart omschrijft zichzelf als creatief, innovatief, collegiaal en communicatief sterk. Zo kijkt hij ook naar websites. Hij werkt hard, is altijd gemotiveerd en erg leergierig. Kortom: de lat ligt hoog. En misschien wel het belangrijkste: hij vindt het leuk. Zijn netwerk groeit met de dag. Dikke kans dus dat je Nart binnenkort voorbij ziet komen op LinkedIn.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd