Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Programmeren is voor mij de perfecte combinatie van logica en creativiteit.’

Melvin Boelens

Werkt bij Blue2Blond 🎓 Afgestudeerd

Melvin Boelens is 27 en woont in Groningen. Als kind al realiseerde hij zich dat er meer vragen zijn dan antwoorden. Hij is een nieuwsgierig en onderzoekend persoon en met een achtergrond als microbiologisch laborant en PhD assistant biotechnologie is het niet gek dat hij zich regelmatig verwondert over de verrassingen die de aarde in petto heeft. Met een achtergrond in de microbiologie is dat niet zo verwonderlijk. Zijn talen: HTML5, CSS3, Laravel, PHP, MySQL en JavaScript.

Van lab naar code

Hoewel de wetenschap hem interesseert, zag Melvin zichzelf niet gelukkig worden in deze tak. Echt gelukkig wordt hij van creatieve bezigheden. Jarenlang speelde hij als gitarist en zanger in een rockband. In het programmeren heeft hij de perfecte manier gevonden om zijn creativiteit kwijt te kunnen, maar ook technisch het onderste uit de kan te halen. Omdat hij tijdens zijn opleiding veel met processen bezig was, herkent hij die ook in het werk. Het stelt hem in staat het grote plaatje te zien en oplossingsgericht te denken. Problemen ziet hij als uitdagingen, die hij met plezier aangaat.

Een innovatieve verbinder

Je hebt in Melvin een denker en een doener. Zijn assertiviteit zorgt dat hij niet eindeloos analyseert maar ook op tijd aan de bel trekt of anderen helpt. Hij neemt je graag mee in zijn visie en ziet meerwaarde in het verbinden van verschillende afdelingen binnen een bedrijf. De visie op zijn eigen toekomst is duidelijk: een baan waarin hij zijn creativiteit als front end developer kwijt kan en ruimte krijgt om verder te leren en door te groeien. Want dat hij zijn passie heeft gevonden, is duidelijk.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd