Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik ben een creatieve geest, die makkelijk ingezet kan worden voor verschillende taken.’

Maurice di Tolve

Start binnenkort bij Newz 🎓 Afgestudeerd

Maurice is een 31-jarige grafisch vormgever en animator, die sinds kort actief is in webdevelopment. Het is dan ook geen verrassing dat front end development zijn voorkeur heeft. Zijn creatieve geest kan ingezet worden voor uiteenlopende taken, zelfstandig én in teamverband. Zijn talen: HTML, CSS, JavaScript, MySQL, PHP, Framework en Laravel.

Een geanimeerde loopbaan

Als kind was Maurice altijd al bezig met tekenen, knutselen en kleuren. Eenmaal aangekomen op de leeftijd dat hij een richting moest kiezen, koos hij voor een opleiding tot gamedesigner op het Alfa College. Dat was niet genoeg. Hij volgde dat op met hbo Communicatie en Multimediadesign. Daar specialiseerde hij zich in animaties en zo ging hij als freelancer aan het werk.

Trots maar niet uitgeleerd

Eenmaal bij CodeGorilla merkte Maurice dat hij een voorsprong had door zijn kennis van design. Hij won meerdere prijzen in game designwedstrijden. Hoog tijd om ook zijn programmeerskills naar een hoger plan te tillen. Inmiddels kan hij zelfstandig een website opzetten. Zijn leergierigheid bracht hem al ver, evenals zijn gevoel voor humor. Dit in combinatie met zijn vermogen om zaken altijd van meerdere kanten te bekijken, maken hem een aanwinst voor elk team. Hij staat dan ook te trappelen om zijn creativiteit tot uiting te brengen in de prachtigste websites met de nieuwste technieken.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd