Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik vind het belangrijk in een veld te werken dat ik leuk vind en waar ik hele dagen mee bezig zou willen zijn.’

Luitzen Feenstra

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

Luitzen is 31 en komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Daar begon hij de studies geschiedenis en computer science. Vanwege de huurprijzen werd op kamers gaan daar lastig, dus koos hij voor Groningen. Hier volgde hij meerdere studies: eerst artificial intelligence en later technische bedrijfskunde. Hoewel hij het interessant vond, had hij moeite zichzelf de structuur te geven die nodig is voor het succesvol afronden van de studie. Hij stopte, maar ontdekte al snel, mede door zijn interesse in computerspelletjes, dat coderen wel iets voor hem was. Zijn talen: HTML | CSS | JavaScript | PHP | Laravel | MySQL

Brede interesse

Doordat hij vroeger het vwo redelijk makkelijk heeft doorlopen, heeft Luitzen het voordeel dingen snel op te pikken. In een team van collega’s dat elkaar motiveert, komt hij het beste tot zijn recht. Zijn interesse in computerspelletjes blijft bestaan, ook nu hij intensief met programmeren bezig is. Via gamen houdt hij bovendien contact met vrienden uit Amsterdam. Of hij liever front end of back end development doet, is hij nog niet helemaal uit. Beide hebben hun charme. Hij zou ze graag combineren in zijn toekomstige baan, want het is immers het totaalplaatje dat moet werken.

Perfectionistische alleskunner

Enige werkervaring deed hij al op als vakkenvuller bij een supermarkt. Hij werd zelfs gevraagd om teamleider te worden, maar maar dit kwam hem wegens wisselende werktijden en locaties niet goed uit. Ook was hij toen hij jong was Nederlands Kampioen schermen. Luitzen zal niet snel gaan luieren. Hij zet alles op alles om problemen te overzien en deze zelf op te lossen. Hulp vragen is daarbij soms nog moeilijk. Tegelijk wordt hij graag uitgedaagd en wil hij het liefst alles in één keer snappen.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd