Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik heb hier de uitdaging gevonden die ik zocht.’

Karen Fokke

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

Karen is 26 en komt uit Groningen. Ze houdt van lezen en van katten. Daarnaast gaat ze regelmatig op zoek naar pareltjes in de kringloopwinkel en speelt ze graag een bordspel met vrienden. Na een wat zwaardere privétijd, is ze nu met frisse moed begonnen aan de bootcamp. Ze is er nu al van overtuigd dat dit het werkveld is waarin ze verder wil. En die bevestiging betekent veel voor haar. Haar talen: HTML | CSS | JavaScript | NodeJS | PHP | Laravel | MySQL

Met een open blik

Eerdere werkervaring deed ze op bij een supermarkt en als vakantiekracht bij DUO. Ze heeft dus affiniteit met administratief en archiefwerk. Ook was ze vrijwilligster bij de bibliotheek. Ze bezit de propedeuse van zowel hbo accountancy als rechten op de universiteit. Ze kan goed functioneren in een team, mede omdat ze houdt van gezelligheid en een grapje zo nu en dan. Hoewel ze nog niet veel ervaring heeft met solliciteren, laat ze dit gewoon op zich afkomen. Ze is dan ook erg benieuwd naar de mogelijkheden die haar te wachten staan.

De wil om te leren

Wat haar daarbij helpt, is haar enorme leergierigheid. Ze is gedreven om goed werk af te leveren. Daarom heeft de back end tot nu toe ook een lichte voorkeur: bij back end is het klaar als het werkt, bij front end is het eigenlijk nooit af. Toch beheerst ze wel alle nodige talen, dus met een functie waarbij zowel front end als back end development nodig zijn, zou ze prima uit de voeten kunnen. Ze houdt nu eenmaal van het zoeken naar oplossingen, is zorgvuldig en behulpzaam. Hiermee en met het feit dat ze oprecht geïnteresseerd is in anderen, maakt dat ze iemand is waarop je kunt bouwen.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd