Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik bekijk een probleem altijd vanuit meerdere kanten.’

Jorrit Bosma

Werkt bij Gino Software 🎓 Afgestudeerd

Jorrit is 39 en woont in het prachtige Drenthe. Hij is opgeleid als historicus, journalist en literair vertaler, maar verdiende zijn geld de afgelopen jaren als muzikant bij een heavy metal marching band. Zijn interesse voor ICT was er altijd al. Daarom is het niet verrassend dat hij de coronacrisis aangreep om zijn carrière over een andere boeg te gooien. Zijn talen: HTML, CSS, JavaScript, PHP, Laravel, EJS, MySQL, Mongoose en Express.

Een duizendpoot

Met zijn eigen bedrijf notuleerde Jorrit jarenlang voor politieke vergaderingen, schreef hij journalistieke teksten voor personeelsbladen en websites en deed hij vertaalopdrachten. Ook is hij heel actief geweest als taalvrijwilliger bij Humanitas en voor vluchtelingen. Een van zijn pronkstukken is het platform Autisme Digitaal, waarvan hij voorzitter is. Het doel van dat platform is voor iedereen toegankelijke websites en presentaties over autisme te ontwikkelen. Dit zegt alles over hoe Jorrit is: hij wil graag werken aan iets van betekenis.

Alles willen begrijpen

Jorrit is een kritisch, analytisch persoon. Hij wil alles begrijpen. Hij is niet bang zijn mening te geven als hij ziet dat er iets niet goed gaat. Hij waardeert eerlijkheid ook in anderen en is tegelijk loyaal. Jorrit is een harde werker die vooral floreert als hij bij mag dragen aan projecten die helpen de wereld mooier of beter te maken. Ook houdt hij van duidelijke afspraken. De rol van webdeveloper ziet hij als iemand die kritisch meedenkt over oplossingen en niet enkel uitvoerend werkt. Om zichzelf scherp te houden is hij van plan ook na de bootcamp cursussen te blijven volgen.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd