Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik kan rust brengen in een team als er stress ontstaat.’

Jordy Hoekstra

Beschikbaar voor werk 🎓 Afgestudeerd

De 34-jarige Jordy is woonachtig in Meppel. Als hij niet druk is met programmeren, wandelt en kookt hij graag. Hij brengt rust met zich mee en dit zie je terug in zijn loopbaan. Hij werkte 12 jaar voor hetzelfde fastfoodrestaurant, waar hij het tot manager schopte. Ook was hij vertrouwenspersoon. Hij is dus iemand die zich graag benaderbaar opstelt en graag met anderen samenwerkt. Ook heeft hij werkervaring in het theater, waar hij een scala aan andere vaardigheden en in verschillende omstandigheden toch altijd de rust wist te bewaren. Zijn talen: HTML | CSS | JavaScript | PHP | Laravel | MySQL

Logisch en analyserend

In de keuken probeert hij steeds nieuwe dingen. Als het werkt en lekker smaakt, maakt hij het nog een keer. Die logica typeert hem. Hij werkt gestructureerd, netjes en is behulpzaam. Als anderen in de stress schieten, kan hij prioriteiten stellen en relativeren. Misschien leerde hij dat toen hij een jaar in Australië was om Engels te studeren. Hij begon daarna diverse studies, van rechten tot archeologie, maar hij stopte die voortijdig omdat het toch niet bij hem paste. In het programmeren heeft hij zijn draai gevonden. Vooral de logica van back end development ligt hem erg goed.

Onafhankelijk en nuttig

Op korte termijn zou Jordy graag een baan vinden om financieel onafhankelijk te zijn. Op lange termijn gaat het erom dat hij zich veel nuttiger voelt als hij werk heeft. Na een tijdje thuis zitten gaat het kriebelen, en zou hij zijn tijd graag weer zinnig besteden. Werken als programmeur zou hem een doel kunnen geven en de komende tijd richt hij zich dan ook op het beter worden als programmeur.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 12 leden 🎓 Afgestudeerd