Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik vind het fijn om samen te werken met collega’s en met een team’

Joppe Langejan

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

Joppe is een creatieve duizendpoot en ook nog eens heel bescheiden. Niet voor niets bezit hij meerdere muziekinstrumenten, kookt hij graag uitgebreid voor anderen, houdt hij van gamen en lezen. Hij begon een studie filosofie, maar ontdekte dat de vrijheid die daarmee gepaard ging toch niets voor hem was. Deze 27-jarige Oost-Groninger heeft structuur nodig en hij lijkt dat te hebben gevonden in het programmeren. Zijn talen: Zijn talen: HTML | CSS | JavaScript | PHP | MySQL | Laravel

Een bedachtzame creatieveling

De structuur en het samenwerken met collega’s zorgen dat hij zich van zijn beste kant kan laten zien. Hoewel hij prima zelfstandig functioneert en snel met creatieve oplossingen komt, is hij vooral op zoek naar een plek waar hij zich op z’n gemak voelt en waar hij het gevoel heeft iets bij te dragen aan een groter geheel. Hij denkt zelf dat zijn voorkeur uitgaat naar front end development, wat niet zo gek is als je kijkt naar zijn creatieve veelzijdigheid. Hij houdt ervan direct resultaat te zien.

Bescheiden en humoristisch

Joppe is een betrokken collega en harde werker: hij deed een bestuursjaar bij zijn studentenvereniging, had meerdere bijbaantjes en deed vrijwilligerswerk bij een kringloopwinkel. Dat zegt iets zegt over zijn veelzijdige interesse, loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Een van zijn bijbaantjes was keukenhulp in een bejaardentehuis. Dat kan ook niet iedere student zeggen. Kortom: Joppe is een stille kracht die zichzelf in korte tijd onmisbaar maakt.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd