Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Mijn gedrevenheid is iets waar ik altijd uit kan putten.’

Jon Hogendorp

Junior webdeveloper 🎓 Afgestudeerd

Jon is 26 jaar en woont in Groningen. Hij is creatief en sportief en probeert uit elke situatie het positieve te halen. Zijn creativiteit kwam tot bloei tijdens zijn grafische vormgevingsopleiding aan de kunstacademie. Hier raakte hij dan ook geïnteresseerd in webdesign en programmeren. Het vermogen om veel te proberen en zich dat eigen te maken, maakt hem een flexibele kracht. Zijn talen: PHP, MySQL, HTML, CSS en JavaScript.

Gedreven en betrouwbaar

Jon kan zichzelf er goed toe zetten er elke dag vol voor te gaan. Hij is gedisciplineerd en niet vies van hard werken. Op hem kun je bouwen. Als luchtige tegenhanger is hij altijd in voor een geintje: humor is volgens hem erg belangrijk op de werkvloer. Het draagt bij aan een fijne sfeer en prettige onderlinge communicatie.

Op zoek naar uitdaging

Jon vindt het leuk om nieuwe technieken en nieuwe manieren van werken te ontdekken. Tijdens zijn studie leerde hij vooral veel te proberen en je dat eigen te maken. Door zijn achtergrond als ontwerper en de codebootcamp nu bij CodeGorilla, beschikt hij over een mooie combinatie van technische kennis en creativiteit. Zijn voorkeur gaat uit naar front end development, maar de koppeling met back end vindt hij dan weer leuk en uitdagend. Hij kan niet wachten te werken aan mooie projecten. Want hoewel hij in deze maanden ontzettend veel leert, zal het werken bij een bedrijf hem de echte kneepjes van het vak leren.

Alle gorilla's uit 'Development team'

Development team

🦍 5 leden 🔥 Kernteam