Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

'Werken in de IT heeft mij altijd al aangetrokken.'

Jermaine van Triest

Beschikbaar voor werk 🎓 Afgestudeerd

Jermaine is 35 jaar, komt uit Enschede, maar is 10 jaar geleden voor de liefde verhuisd naar Sint Jansklooster. Hier heeft hij werkervaring opgedaan in verschillende sectoren. Toch heeft hij de juiste baan nog niet kunnen vinden. Programmeren is iets wat hem al van jongs af aan bezighoudt. Toen CodeGorilla op zijn pad kwam twijfelde die niet lang en begon hij met veel enthousiasme aan de bootcamp. Zijn talen: HTML | CSS | Java Script | PHP | MySQL

Zelfstandige creative programmeur

Hij heeft dingen snel onder de knie en houdt ervan zelfstandig en creatief bezig te zijn. In zijn vrije tijd kan hij ook druk bezig zijn met zijn hobby haken en decoupage. Wat programmeren betreft heeft front end development dan ook zijn voorkeur, vanwege de creativiteit. Nieuwe dingen bedenken en maken is wat hem motiveert. Daarnaast is hij ondernemend en commercieel ingesteld en kan hij zich snel aanpassen aan nieuwe situaties.

Een analytische teamplayer

Jermaine is een betrokken collega en harde werker. Zijn leergierigheid drijft hem om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dit is ook wat hij zoekt in een toekomstige werkgever; een plek waar hij kan blijven leren en steeds beter kan worden. Ook kijkt hij ernaar uit met een team aan een project te werken en dat te zien groeien.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd