Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Als het werkt, dat je dan kan zeggen: daar heb ik een bijdrage aan geleverd.’

Jelle Slofstra

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

Jelle is 34, is geboren in Tiel, groeide daar en in Buitenpost op en woont sinds zes jaar in Groningen. Voor familie, vrienden en sport keert hij nog vaak terug naar Buitenpost. Die sport is korfbal: een van Jelles grootste hobby’s. Ook is hij geïnteresseerd in veel andere zaken en studeerde een tijd econometrie en volgde de lerarenopleiding wiskunde. Hoewel hij deze niet afrondde, is de logica die hierin terugkomt een interesse die nu opnieuw aangewakkerd wordt bij het programmeren. Zijn talen: HTML | CSS | JavaScript | PHP | MySQL | Laravel

Zelfstandig, maar met oog voor de groep

Hij heeft dingen snel onder de knie en houdt ervan zelfstandig en analytisch bezig te zijn. Met name de agile- en scrummethodiek vindt hij interessant. Wat programmeren betreft heeft back end development dan ook zijn voorkeur, vanwege de logica. Zoals gezegd is hij sportief aangelegd. In zijn vrije tijd gaat dit verder dan alleen sporten. Hij houdt zich bezig met gezonde voeding en is op meerdere manieren betrokken bij de korfbalvereniging. Zo is hij trots op zijn bijdrage aan de ontwikkeling van meerdere jeugdteams. Sinds twee jaar coacht hij zelf niet meer, maar hij ontdekte wel dat de rol van trainer-coach hem goed ligt. In groepen kan hij verschillende rollen aannemen. Hij is een flexibele kracht die erg betrokken is zodra je hem erbij betrekt. Hij wil niets liever dan toffe projecten tot een succes maken.

Blijven leren

Jelle houdt ervan als hij nieuwe dingen bijleert over dingen waarvan hij weet dat hij het leuk vindt. Dan is hij nooit uitgeleerd. Dit verwacht hij ook bij een toekomstige werkgever; een plek waar hij kan blijven leren en steeds beter kan worden. Ook kijkt hij ernaar uit in een team met de scrum-methode aan een project te werken en dat te zien groeien.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd