Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

'Als doorzetter geef ik vaak net dat beetje extra wat op dat moment nodig is.'

Dave Bechtum

Beschikbaar voor werk 🎓 Afgestudeerd

De 28-jarige Dave is een hardwerkende professional die in zijn vrije tijd graag video games maakt. Hij heeft hiervoor dan ook game and interactive design gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na een tijdje thuis te hebben gezeten door Corona, wou hij weer graag aan de slag en koos hij voor programmeren. Zijn talen: HTML | CSS | C# | Java Script | PHP

Betrokken en een doorzetter

Initiatiefrijk en een doorzetter dat is Dave volgens zijn omgeving. Hij neemt de extra stappen die nodig zijn om op tijd tot een goed eindresultaat te komen. Tijdens zijn studie heeft hij geleerd met anderen samen te werken. Hij zal dan ook één van de eersten zijn die collega's te hulp schiet. Dave is een betrokken collega en een harde werker. Hij heeft een voorkeur voor front end development en ervaring in het testen van producten.

Toekomstgericht en persoonlijke ontwikkeling

Hij wil graag onafhankelijker worden om een beter leven op te kunnen bouwen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen om hem heen. Ontwikkeling staat daarbij centraal en Dave is dan ook nooit uitgeleerd. Ondanks zijn lichte voorkeur voor front end beheerst hij wel alle nodige talen. Met een functie waarbij zowel front end als back end development nodig zijn zou hij prima uit de voeten kunnen.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd