Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

'Ik kan niet wachten om aan het werk te gaan.'

Bryan van Tol

Beschikbaar voor werk 🎓 Afgestudeerd

De 30-jarige Bryan is erg zoekende geweest naar een bij hem passende carrière. Dat hij het niet gelijk kon vinden zat hem dwars. Toen CodeGorilla in beeld kwam is hij zelf begonnen met een Udemy course in web development. Vanuit daar is de drive ontstaan om verder te gaan en voor de eerste keer werd duidelijk wat hij later wil gaan doen: programmeren. Zijn talen: Java Script | PHP | HTML | CSS | Vue.JS | NodeJS | Laravel

Een snelle leerling

In 2018 begon hij met werken bij FrieslandCampina. Hier was hij verantwoordelijk voor het maken van planningen en voor het aansturen van personeel. Hij zoekt graag naar manieren om dingen beter, makkelijker of efficiënter te maken als hij aan het werk is. Dit was terug te zien in zijn werk bij FrieslandCampina, waar hij het bedrijf heeft geholpen bij het verbeteren van een proces dat tot aanzienlijke kostenbesparingen heeft geleid. Hij is in staat om zelfstandig te werken en leert snel nieuwe vaardigheden. Ook helpt hij graag anderen. Wellicht komt dit van vroeger, hij gaf zijn klasgenoten altijd graag bijles. Hij heeft dit altijd gezien als een test van zijn eigen kunnen: ingewikkelde materie kun je pas goed uitleggen als je het echt onder de knie hebt.

Kennis kunnen delen

Op korte termijn zoekt Bryan een fulltime baan waar hij veel kennis op kan doen als fullstack developer. Hij zou zichzelf graag willen doorontwikkelen tot medior developer en zoekt een omgeving waar ruimte is voor zulke begeleiding. Hij heeft de ambitie om in de toekomst zijn eigen onderneming te beginnen met als doel zijn kennis weer over te kunnen brengen aan nieuwe developers.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd