Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik wil mezelf onmisbaar maken en echt iets toevoegen aan het bedrijf.’

Berthil Bos

Werkt bij Lovaleng 🎓 Afgestudeerd

Berthil is 33 en woont in Groningen. Hij studeerde geschiedenis en is daar nog steeds in geïnteresseerd, evenals de Amerikaanse en Nederlandse politiek. Zijn loopbaan speelt zich al enige tijd af in de ICT. Hij had een bijbaan bij een groot specialistisch klantervaringenbedrijf en werkte daar op de technische klantenservice, waar hij zich opwerkte tot supervisor en coach van een team callcentermedewerkers. Zijn talen: PHP, MySQL en Laravel.

Een empathische snelle schakelaar

Berthil omschrijft zichzelf als een doorzetter en dat blijkt uit het feit dat hij, ondanks dat hij zijn studie niet afrondde, toch initiatief neemt en de volharding heeft om zich dingen eigen te maken. Deze eigenschap komt goed van pas in de snel veranderende wereld van ICT. Ook doorbreekt hij het stereotype dat IT’ers weinig sociaal-empathisch vermogen hebben. Hij voelt het goed aan wanneer een ander niet lekker in z’n vel zit en daar probeert hij dan ook altijd iets aan te doen. Een echte teamspeler dus, die al doende geleerd heeft hulp te vragen als hij iets niet weet.

Waarde toevoegen

Berthil ziet zijn loopbaan in de ICT als ultieme kans om zichzelf verder te ontwikkelen, zowel als mens als developer. Als toekomstig werkgever kan je rekenen op 100% inzet, toewijding en het streven zichzelf onmisbaar te maken en daadwerkelijk iets toe te voegen aan het bedrijf.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd