Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Programmeren is inspirerender dan mijn vorige baan, omdat je het eindresultaat beter ziet.’

Bernard Bondin

Werkt bij Lovaleng 🎓 Afgestudeerd

Bernard is 31 en woont pas twee jaar in Groningen. Hij komt oorspronkelijk van Malta, maar wilde wel eens iets anders. Hij specialiseerde zich in zijn thuisland in elektrotechniek en ging daar dan ook aan het werk als senior elektro-ingenieur. Toen de bootcamp van CodeGorilla voorbij kwam, wist hij dat hij dat wilde doen. Momenteel verbetert hij zijn Nederlands en werkt hij aan zijn codeerskills, in zowel de front end als de back end. Hij zou uiteindelijk graag aan de slag gaan als full stack developer. Zijn talen: JavaScript, HTML, CSS, PHP, MySQL and Laravel.

Een technische ontdekker

Zijn carrière op Malta verliep soepel. Zo gaf Bernard leiding aan een 21-koppig team en was hij verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de processen bij een halfgeleiderbedrijf en het verbeteren van en werken aan halfgeleidercomponenten. Ook beheerde hij een online winkel, waar hij kennis maakte met social media- en WordPressbeheer. Ondanks dat jeukte het om naar het buitenland te gaan en iets anders te doen. Zo kwam hij bij CodeGorilla terecht. Hij is trots op die sprong in het diepe.

Ervaren en leergierig

Met Bernard haal je een hoop cultuur in huis: zijn Maltese achtergrond is op zich al interessant, maar hij spreekt ook vloeiend Engels, kan Italiaans en Frans en binnenkort dus ook foutloos Nederlands. Omdat hij veel ervaring heeft met het werken in en leiden van teams, kun je hem gerust loslaten in een nieuwe omgeving. Eerder deed hij veel creatief werk, waardoor hij oog voor detail ontwikkelde. Zijn analytisch vermogen heeft hij ook ontwikkeld door technische en werkprocessen te onderhouden. Dit zal in zijn werk als developer zorgen voor weinig onnodige fouten en een creatieve invalshoek.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd