Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik wil gewoon lekker zelf aan de slag gaan!’

Bas Leeuwerik

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

De 30-jarige Bas woont in Groningen en is, naast het volgen van de bootcamp, werkzaam op een klantenservice. In de uren die hij over heeft gaat hij graag wandelen of sporten. Ook houdt hij van het lezen van non-fictieve wetenschappelijke boeken, muziek luisteren en spreekt hij geregeld af met vrienden. Zijn talen: HTML | CSS | JavaScript | NodeJS | PHP | Laravel | MySQL

Bouwen aan iets concreets

Vroeger hield hij al van bouwen. Toen was het met Legosteentjes. Back end development ervaart hij als hetzelfde principe; het daadwerkelijk bouwen van iets, is wat hem aantrekt in het programmeren. Het latere ‘inkleuren’, ofwel de front end, laat hij graag aan iemand anders over. Hoewel hij nu een sterke voorkeur heeft, laat zijn werkverleden zien dat hij veelzijdig is. Van bediening tot promotiewerk en van bijles geven aan middelbare scholieren tot apothekersassistent. Dat laatste was in het kader van de opleiding farmacie, die niet tot een afronding kwam, maar waar hij veel geleerd heeft. Erg trots is hij op het feit dat hij in het bezit is van een tweetalig vwo-diploma.

Een analytische teamplayer

Wat centraal staat in zijn werk- en levenservaring, is dat Bas een echte teamspeler is. Zo bereikte hij met zijn honkbalteam meerdere keren het NK. Belangrijke dingen die hij daar leerde, en die hij zeker meeneemt naar een toekomstige werkgever, zijn het geven van feedback, samenwerken en openstaan voor je omgeving. Persoonlijke eigenschappen als geduldig, rustig en analytisch, dragen eraan bij dat hij als collega de tijd neemt naar je te luisteren en zijn best zal doen je te helpen. Ook probeert hij altijd het grote plaatje te zien, om vervolgens te bepalen wat ervoor nodig is dat totaalplaatje te bereiken. Hij is helemaal klaar voor zijn eerste fulltime baan en zoekt hierin een zinvolle uitdaging die hem minder opjaagt dan zijn voormalige bijbanen, waarin hij vaak met veel tijdsdruk of targets te maken had.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd