Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Met de kennis die ik hier op doe hoop ik een baan te vinden waar ik mij thuis voel en waar ik nog meer kan leren.’

Anil Fazli

Baan gevonden 🎓 Afgestudeerd

Anil is geboren in Afghanistan, maar bracht vrijwel zijn gehele jeugd door in Friesland. Hier volgde hij zijn opleidingen en deed hij zijn eerste werkervaring op in de horeca en een servicedesk. Programmeren is iets wat hem al langer bezighoudt. Zo sleutelt hij al geruime tijd aan een platform waarop mensen onderling eten kunnen aanbieden en afnemen. Toen corona in beeld kwam en een baan vinden lastig werd, kwam hij bij CodeGorilla terecht. Zijn talen: HTML, CSS, JavaScript, NodeJS, PHP, Laravel, MySQL

Een creatieve harde werker

Anil is wat je noemt een creatieve én analytische duizendpoot. Zijn hobby’s en interesses zijn dan ook zeer breed: hij is DJ, maakt elektronische muziek, tekent, schildert, kookt, schaakt, fotografeert en bewerkt de foto’s ook graag na. Anil vindt zowel front end als back end development erg interessant, maar aangezien hij erg op visuele details gericht is, gaat zijn voorkeur toch meer uit naar front end. Hij werkte enige tijd als afwasser en souschef in verschillende restaurants, dus hij is gewend hard te werken. Door zijn analytisch vermogen begrijpt hij dingen snel en door zijn pragmatisme kan hij het geleerde snel in de praktijk brengen.

Ruimte voor ontwikkeling en positiviteit

Zijn grootste krachten zijn z’n doorzettingsvermogen en optimisme. Hij geeft nooit op en is zelfs tijdens de zwaarste omstandigheden veerkrachtig. Ook kan hij het altijd met iedereen goed vinden, dus een negatieve sfeer zal je niet snel ervaren in zijn bijzijn. Nu wil hij nog zo veel mogelijk opsteken bij CodeGorilla, straks wil hij een baan vinden waarin hij zich thuisvoelt en waar hij kan doen en blijven leren over wat hij het allerleukst vindt.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)'

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd