Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

‘Ik was van jongs af aan al geïnteresseerd in programmeren.’

Alwin de Koop

Werkt bij CodeGorilla 🎓 Afgestudeerd

Alwin is 36 jaar en werkte als grafisch ontwerper, print operator bij een drukker en 3D-visualisator voor architecten. In zijn vrije tijd is hij fanatiek bezig met 3D-printen. Ook wandelt en sport hij graag. Hij was zelfs nog werkzaam als personal trainer. Als het gaat om programmeren hebben zowel front end als back end zijn voorkeur. Het liefst zou hij dan ook als full stack developer aan de slag willen. Zijn talen: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, Laravel framework, MySQL en NodeJS.

Denken in oplossingen

Bij zijn vorige werkgever heeft Alwin eigenhandig een lamineermachine weten te repareren door de kapotte onderdelen opnieuw te ontwerpen en te 3D-printen. Dit getuigt van zijn vermogen om in creatief en technisch opzicht problemen te signaleren en op te lossen. Hoewel hij soms moeite heeft zich te concentreren, gaf de bootcamp van CodeGorilla hem het zelfvertrouwen zijn loopbaan over een andere boeg te gooien. Hij is goed in staat zichzelf dingen aan te leren en zelf zaken uit te pluizen. Het werken in een team gaat hem overigens ook goed af.

Een eigen tempo

Na het volbrengen van de bootcamp wil Alwin graag fulltime aan de slag als back end developer bij een werkgever waar hij de kans krijgt zich verder te ontwikkelen tot full stack developer. Hij realiseert zich goed dat het programmeerlandschap snel verandert en is dus ook nooit uitgeleerd. Hij is vastberaden het beste uit zichzelf te halen door consequent met programmeren bezig te zijn en het in zijn eigen tempo te doen.

Alle gorilla's uit 'Junior Webdevelopers (alumni)'

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd