Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Welkom in onze jungle.

Na de bootcamp van vier maanden stroom je als programmeur hopelijk snel door richting een mooie baan in de IT. Maar dit betekent niet dat we je vergeten! De community is voor het leven. Doordat je samen een intensief leertraject doormaakt, blijf je makkelijk in contact met je medestudenten en kun je ook later nog veel van elkaar leren.

Dit vinden wij fantastisch! We organiseren dan ook elke drie maanden een informele borrel, zodat (oud-)bootcampers kunnen bijpraten over wat hen op dat moment bezighoudt.

Iedereen heeft talent

Iedereen heeft talent, het is de kunst dat talent te ontdekken en de ruimte te creëren voor iemand om dat talent te ontwikkelen. CodeGorilla gelooft dat je naast talent ook veel hebt aan eigenschappen als doorbijten, vasthouden, beter willen worden en niet opgeven. Oprichtster Diem Do deelt graag haar kijk op talent, de arbeidsmarkt en het creëren en grijpen van kansen.

Dit is CodeGorilla

Benieuwd naar onze webdevelopers?
We stellen ze graag aan je voor!

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 0 leden 🎓 Afgestudeerd

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd

Maak kennis met onze alumni

Ze doorstonden de Bootcamp, ontwikkelden passie voor programmeren en zijn wellicht de meest gemotiveerde developers die je ooit hebt gezien. Zij zijn nu op zoek naar een baan als developer of zijn al gestart op hun nieuwe werkplek: met trots presenteren we onze CodeGorillas!

Junior Webdevelopers (alumni)

🦍 10 leden 🎓 Afgestudeerd

Enthousiast geworden?

Spreekt onze missie je aan en wil samenwerken? Of ben je op dit moment werkzoekend en ambieer je een baan als programmeur? Lees dan meer over hoe we werken.

Nieuws

Welke 21st century skills leer je?

Naast het uitgebreide lesprogramma rondom het programmeren, helpen we je vaardigheden te ontwikkelen die bijdragen aan je persoonlijke groei.

Volg ons!

Veel socialer dan onze community wordt het niet. Volg ons voor een kijk achter de schermen, meer informatie en updates!

Volg ons ook op

Nieuwsbrief

Eens in de zoveel tijd geven we een update van bijzondere mijlpalen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe bootcamp is gestart. Ook delen we graag hoeveel mensen we al aan een baan hielpen en wat dit betekent voor onze missie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!