Deze site gebruikt tracking cookies voor marketing en het verzamelen van statistieken.
Meer informatie

Welkom in onze jungle.

Na de bootcamp van vier maanden stroom je als programmeur hopelijk snel door richting een mooie baan in de IT. Maar dit betekent niet dat we je vergeten! De community is voor het leven. Doordat je samen een intensief leertraject doormaakt, blijf je makkelijk in contact met je medestudenten en kun je ook later nog veel van elkaar leren.

Iedereen heeft talent

Iedereen heeft talent, het is de kunst dat talent te ontdekken en de ruimte te creëren voor iemand om dat talent te ontwikkelen. CodeGorilla gelooft dat je naast talent ook veel hebt aan eigenschappen als doorbijten, vasthouden, beter willen worden en niet opgeven. Oprichtster Diem Do deelt graag haar kijk op talent, de arbeidsmarkt en het creëren en grijpen van kansen.

Dit is CodeGorilla

Benieuwd naar onze webdevelopers?
We stellen ze graag aan je voor!

Junior Webdevelopers (beschikbaar voor werk)

🦍 18 leden 🎓 Afgestudeerd

Enthousiast geworden?

Spreekt onze missie je aan en wil samenwerken? Of ben je op dit moment werkzoekend en ambieer je een baan als programmeur? Lees dan meer over hoe we werken.

Updates

Weer een bootcamp voltooid

Een nieuwe lichting CodeGorilla’s is een feit! Eind 2020 startten 24 deelnemers vol enthousiasme met de basecamp in Groningen.

Volg ons!

Veel socialer dan onze community wordt het niet. Volg ons voor een kijk achter de schermen, meer informatie en updates!

Volg ons ook op

Nieuwsbrief

Eens in de zoveel tijd geven we een update van bijzondere mijlpalen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe bootcamp is gestart. Ook delen we graag hoeveel mensen we al aan een baan hielpen en wat dit betekent voor onze missie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief!